söndag 6 juni 2010

Minisemester !

Ja i helgen har vi haft lite familjetid ! Äntligen =)
Vi lånade svärföräldrarnas husbil och packade den full med mat å grejer å så for vi iväg. !
VI hade inget bestämt mål utan tänkte bara åka dit vi kände för, med ett undantag Vi skulle bara stanna till i Månstad.  Så sagt och gjort ! Månsatd blev stopp nr ett !, eller nja inte ett kanske ;) först skulle vi ju handla å tanka å amma på vägen och så såg vi en älg så vi var tvungna å vända för å köra förbi den igen ;) för å vända igen så vi såg den igen ! haha men till sist kom vi till stopp nr ett ( ehhmm jo första riktgiga stoppet )
Maria och Caspian på Lyckan tog emot med stort leende å förvärmd ugn så vi bara kunde slänga in en medtagen paj å börja pladdra å beundra varandras barn <3
Caspian hade växt så himskan mycket sen vi såg honom sist ! å han kundegå ordentligt nu, å springa ! å busa å käka själv ! vimsigt va fort tiden går !
Å så fick dem se Råde för första gången, och snälla Caspian ville bjuda honom på paj och dela leksaker med honom =)

Sen åkte vi mot smålands skogarna =)
Och vi har bara myst å myst å myst ! Grillat å promenerat å gosat å åkte runt å njutit av naturen å av varann. Bestigt Taberg, ja iallafall åkt upp med husbilen ;) vandrat i djupaste skogarna å ristat in våra initsialer (stavning?) på en hjärtformad sten, kollat på Sävsjös alla rabatter ( med Säve Perenner) fikat i flera städer å byar och givetvis vinkat på ALLA husbilar vi mött =) Det är någon slags oskriven lag att ALLA husbils-trafikanter vinkar så glatt dem bara kan på varann ;)   och så tog vi oss en snabb shoppingrund i A6 i Jönköping.

Och nu är vi hemma igen, och Råde har varit så himla duktig och go på hela resan men nu väl hemma har han det kämpigt med magen.. dumma mamman har nog ätit något mindre bra på semetern =(
men han slockade till slut i mammans knä.. älskade lilla groda <3

Själv väntar jag på mitt paket från England ! Hoppas de kommer imorgon ! (fast jag vet egentligen att det inte kommer komma förens i slutet av veckan.. i bästa fall..)
Och imorogn skall jag å Råde minsann åka å kolla på Maxen !
Men  nu skall jag borsta tänderna och krypa ner i sängen !

1 kommentar:

  1. Så himla mysigt ni verkar ha haft det på eran helg, sånt behövs mellan varven!

    Himla kul att ses också även om det blev kort.

    SvaraRadera